Pepiniera Cioclea,

continua traditia inceputa in comuna Cimbrud, judetul Alba, in urma cu sute de ani. Cu profesionalism si dedicatie, produce diferite specii de pomi si arbusti fructiferi, arbusti ornamentali, trandafiri si vita de vie, o investitie trainica pentru toti cei interesati.
vanzare pomi fructiferi STRUGURI DE MASA - GREACA ciumbrud

GREACA5 RON

Marimea strugurilor este foarte mare, bobul oval de culoare galben-opalescent, productia medie 13-15t/ha, este un nou soi autohton, greutatea strugurilor este de 560g, soiul are o perioada lunga de vegetatie, rezista la ger -18-22gC, maturarea strugurii prima etapa a lunii octombrie.

 
vanzare pomi fructiferi STRUGURI DE MASA - MUSCAT DE HAMBURG ciumbrud

MUSCAT DE HAMBURG5 RON

Marimea strugurilor este mijlocie, bobul este de marime mijlocie cu forma elipsoidal-sferica, de culoare albastru-negru, boabele sunt mari, carnoase, crocante, cu gust puternic de muscat, are o crestere vegetativa puternica si fertilitate buna, maturarea strugurilor incepe inca de la sfarsitul lunii august.

 
vanzare pomi fructiferi STRUGURI DE MASA - PERLA DE ZALA ciumbrud

PERLA DE ZALA5 RON

Este un soi cu o vigoare mare, cu corzi de culoare bruna, frunzele sunt mari verzi-inchise, strugurii ajung pana la 200g, boabele sunt rare de culoare galben-verzui, este un soi foarte productiv, perioada de coacere, 15-20 august.

 
vanzare pomi fructiferi STRUGURI DE MASA - VICTORIA ciumbrud

VICTORIA5 RON

Marimea strugurilor mare, bobul este de marime mijlocie, forma ovala, culoare galben-verzui, productia medie este de 17t/ha, este un soi autohton, greutatea strugurelui ajunge pana la 500g, pulpa este semicrocanta cu gust placut si echilibrat, are o rezistenta buna la ger suportand demperaturi de -18 -20gC si o rezistenta buna la seceta, maturarea strugurilor intre 1 si 30 august.

 
vanzare pomi fructiferi STRUGURI DE MASA - SPLENDID ciumbrud

SPLENDID5 RON

Marimea strugurilor mare foarte mare, bobul usor oval roz-rosiatic, productia medie 17-20t/ha, greutatea medie a strugurelui este de 480g, miezul este crocant, cu gust dulce-acrisor, si o aroma fina de muscat, soiul are o rezistenta buna la ger, maturarea strugurilor se realizeaza in cursul lunii septembrie.

 
vanzare pomi fructiferi STRUGURI DE MASA - NAPOCA ciumbrud

NAPOCA5 RON

Marimea strugurilor mare foarte mare, bobul usor oval de culoare neagra-rosiatica, productia medie 16-20t/ha, este un soi nou autohton , greutatea medie a strugurelui este de 450g, conici sau cilindro conici, miezul este crocant, cu gust dulce-acrisor si o aroma fina de muscat, epoca de maturare la sfarsit de august inceputul lui septembrie.

 
vanzare pomi fructiferi STRUGURI DE MASA - TIMPURIU DE CLUJ ciumbrud

TIMPURIU DE CLUJ5 RON

Strugurele este de marime mare 250-350g, boabele sunt mari, de culoare galben-verzui, productia medie este 14-17t/ha, epoca de maturare a doua jumatate a lunii august.


Localitate Ciumbrud, strada Vasile Lucaci 100A

Tel. : 0747544996 (Iurie)
       : +373 6888 3310
       : (0757) 644 113
       : (0757) 644 587

Email:

De la 50 de bucati, transportul este gratuit

Copyright © 2008-2011 DynamicART. Toate drepturile rezervate. Dynamicart