Pepiniera Cioclea,

continua traditia inceputa in comuna Cimbrud, judetul Alba, in urma cu sute de ani. Cu profesionalism si dedicatie, produce diferite specii de pomi si arbusti fructiferi, arbusti ornamentali, trandafiri si vita de vie, o investitie trainica pentru toti cei interesati.
vanzare pomi fructiferi PRUN - VANAT ROMANESC ciumbrud

PRUN - VANAT ROMANESC8 RON

Se numara printre principalele soiuri autohtone de prun, alaturi de tuleu gras si gras romanesc, pomul este viguros si rodeste in principal pe ramuri mijlocii, fructele sunt mici sau mijlocii, pielita este albastra, rezistenta, acoperita cu pruina groasa, fructele au o rezistenta buna la transport, maturitatea de recoltare este in a doua jumatate a lunii septembrie.

 
vanzare pomi fructiferi PRUN - ANNA SPATH ciumbrud

PRUN - ANNA SPATH8 RON

Fructele sunt mari sau foarte mari, pielita este groasa, verde-galbuie, pulpa este verde-galbuie, carnoasa potrivit de dulce, slab aromata, neaderenta la sambure, maturitatea de recoltare se face la sfarsitul lunii septembrie inceputul lunii octombrie.

 
vanzare pomi fructiferi PRUN - VANAT DE ITALIA ciumbrud

PRUN - VANAT DE ITALIA8 RON

Fructele sunt mari, pielita este groasa vanata-inchisa, pulpa aproape galbena, uneori rosiatica, destul de aromata, se maturizeaza in a doua jumatate a lunii septembrie.

 
vanzare pomi fructiferi PRUN - STANLEY ciumbrud

PRUN - STANLEY8 RON

Fructele sunt mari si foarte mari, se coloreaza vanat-inchis, pulpa este galbena-verzuie, suculenta, suficient de dulce, slab acidulata, fin aromata, neaderenta la sambure, maturitatea de recoltare este in ultima decada a lunii septembrie.

 
vanzare pomi fructiferi PRUN - TULEU GRAS ciumbrud

PRUN - TULEU GRAS8 RON

Fructele sunt mijlocii, de culoare vanat-inchisa cu o purina albastra, pulpa este galbena-verzuie, crocanta, suculenta, neaderenta la sambure, gustul fructelor este considerat cel mai bun soi cultivat in tara noastra, se maturizeaza la sfarsit de august-inceput de septembrie.

 
vanzare pomi fructiferi PRUN - SILVIA ciumbrud

PRUN - SILVIA8 RON

Fructele sunt mari, de forma eliptica, culoare vanat-violacee, pulpa este alb-galbuie, crocanta, neaderenta la sambure, se matureaza la jumatatea lunii august.

 
vanzare pomi fructiferi PRUN - RENCLOD ALTHAN ciumbrud

PRUN - RENCLOD ALTHAN8 RON

Fructele sunt mari sau foarte mari sferice, culoarea este roz-violacee, pulpa este galben-aurie, suculenta, prununtat dulce, neaderenta la sambure, se maturizeaza la sfarsitul lunii august inceputul de septembrie.


Localitate Ciumbrud, strada Vasile Lucaci 100A

Tel. : 0747544996 (Iurie)
       : +373 6888 3310
       : (0757) 644 113
       : (0757) 644 587

Email:

De la 50 de bucati, transportul este gratuit

Copyright © 2008-2011 DynamicART. Toate drepturile rezervate. Dynamicart