Pepiniera Cioclea,

continua traditia inceputa in comuna Cimbrud, judetul Alba, in urma cu sute de ani. Cu profesionalism si dedicatie, produce diferite specii de pomi si arbusti fructiferi, arbusti ornamentali, trandafiri si vita de vie, o investitie trainica pentru toti cei interesati.
vanzare pomi fructiferi PIERSIC - FLAWORTOP ciumbrud

PIERSIC - FLAWORTOP8 RON

Fructele sunt mijlocii si mari, culoarea este galbena, acoperita cu rosu-visiniu, pe 80% din suprafata, pulpa este galbena, suculenta, aromata, se maturizeaza, la sfarsitul lunii august.

 
vanzare pomi fructiferi PIERSIC - NECTARED ciumbrud

PIERSIC - NECTARED8 RON

Fructele sunt mijlocii, de culoare rosu-portocaliu pe partea umbrita si rosu-visiniu lucios pe cea insorita, maturitatea fructelor, are loc spre sfarsitul lunii august.

 
vanzare pomi fructiferi PIERSIC - ELBERTA ciumbrud

PIERSIC - ELBERTA8 RON

Fructele sunt mari si foarte mari, de culoare aurie cu rosu sangeriu pe o mica parte din suprafata, se maturizeaza, in prima jumatate a lunii septembrie.

 
vanzare pomi fructiferi PIERSIC - SUNCREST ciumbrud

PIERSIC - SUNCREST8 RON

Fructele sunt mari, sferice, de culoare galbena acoperita 2/3 cu rosu-viu, pulpa este galbena, consistenta cu gust foarte bun se maturizeaza, la sfarsitul lui august inceputul lui septembrie.

 
vanzare pomi fructiferi PIERSIC - REDHAVEN ciumbrud

PIERSIC - REDHAVEN8 RON

Fructele sunt mijlocii, cu pielita foarte fin pubescenta, galben-aurie, striata cu rosu-carmin pe cea mai mare parte din suprafata, perioada de maturare, este la inceputul lunii august.

 
vanzare pomi fructiferi PIERSIC - DIXIRED ciumbrud

PIERSIC - DIXIRED8 RON

Fructele sunt mijlocii, cu pielita galben-aurie, acoperita in cea mai mare parte cu rosu viu, perioada de maturare, este sfarsitul lunii iulie.

 
vanzare pomi fructiferi PIERSIC - CARDINAL ciumbrud

PIERSIC - CARDINAL8 RON

Fructele sunt mijlocii, sferice cu pielita groasa, galben-aurie pe partea umbrita si rosie cu dungi pe partea insorita, recoltarea se face la mijlocul lunii iulie.


Localitate Ciumbrud, strada Vasile Lucaci 100A

Tel. : 0747544996 (Iurie)
       : +373 6888 3310
       : (0757) 644 113
       : (0757) 644 587

Email:

De la 50 de bucati, transportul este gratuit

Copyright © 2008-2011 DynamicART. Toate drepturile rezervate. Dynamicart