Pepiniera Cioclea,

continua traditia inceputa in comuna Cimbrud, judetul Alba, in urma cu sute de ani. Cu profesionalism si dedicatie, produce diferite specii de pomi si arbusti fructiferi, arbusti ornamentali, trandafiri si vita de vie, o investitie trainica pentru toti cei interesati.
vanzare pomi fructiferi CIRES - JUBILEU ciumbrud

CIRES - JUBILEU8 RON

Fructele sunt mijloci spre mari, de culoare rosu-inchis, pulpa semicrocanta, consistenta, gust dulce acrisor, maturitatea de consum la sfarsit de mai.

 
vanzare pomi fructiferi CIRES - BIGARREAU BURLAT ciumbrud

CIRES - BIGARREAU BURLAT8 RON

Pomul de vigoare mijlocie, intra pe rod in anul 4 de la plantare, si produce abundent, fructificand predominant pe buchete de mai, fructul este de culoare rosu-inchis, pulpa pietroasa, suculenta, duce, acidulat, epoca de coacere are loc in ultima decada a lunii mai.

 
vanzare pomi fructiferi CIRES - HEDELFINGER ciumbrud

CIRES - HEDELFINGER8 RON

Pomul este viguros, cu corana sferica, sau larg conica, fructele sunt mari sau foarte mari, de culoare rosie-negricioasa, pulpa este pietroasa, suculenta, dulce, semiaderenta la sambure, epoca de coacere este la inceputul lunii iulie.

 
vanzare pomi fructiferi CIRES - GERMERSDORF ciumbrud

CIRES - GERMERSDORF8 RON

Fructele sunt mari, sau foarte mari, de culoare rosie-inchisa, este un soi vechi, cu origine germana, raspandit in toate zonele pomicole, infloreste tarziu, si este foarte rezistent la ger si seceta, pulpa este pietroasa, suculenta, dulce si neaderenta la sambure, se maturizeaza la sfarsit de iunie inceput de august.

 
vanzare pomi fructiferi CIRES - STELLA ciumbrud

CIRES - STELLA8 RON

Culoarea fructelor este rosie, sunt mari, pulpa este pietroasa, neaderenta la sambure, este un soi autofertil de cires, si este larg raspindit in toate tarile cultivatoare, pomul este foarte viguros iar fructele sunt de o calitate superioara, nu necesita polenizator, se maturizeaza la sfarsitul lunii iunie.

 
vanzare pomi fructiferi CIRES - VAN ciumbrud

CIRES - VAN8 RON

Culoarea fructelor este rosu-purpuriu, iar pulpa este pietroasa, neaderenta la sambure, gust bun, este rezistent la inghet, este cel mai bun polinator, pentru celalalte soiuri de cirese dulci, pomul este de vigoare mijlocie spre mare, este foarte productiv, se maturizeaza in ultima decada a lunii iunie.

 
vanzare pomi fructiferi CIRES - Regina ciumbrud

CIRES - Regina8 RON

 

 
vanzare pomi fructiferi CIRES - Cordia ciumbrud

CIRES - Cordia8 RON

 

 
vanzare pomi fructiferi CIRES - Picolo ciumbrud

CIRES - Picolo8 RON

 

 
vanzare pomi fructiferi CIRES Galben ciumbrud

CIRES Galben8 RON

 


Localitate Ciumbrud, strada Vasile Lucaci 100A

Tel. : 0747544996 (Iurie)
       : +373 6888 3310
       : (0757) 644 113
       : (0757) 644 587

Email:

De la 50 de bucati, transportul este gratuit

Copyright © 2008-2011 DynamicART. Toate drepturile rezervate. Dynamicart