Pepiniera Cioclea,

continua traditia inceputa in comuna Cimbrud, judetul Alba, in urma cu sute de ani. Cu profesionalism si dedicatie, produce diferite specii de pomi si arbusti fructiferi, arbusti ornamentali, trandafiri si vita de vie, o investitie trainica pentru toti cei interesati.
vanzare pomi fructiferi ARBUSTI FRUCTIFERI - COACAZ ROSU ciumbrud

COACAZ ROSU3 RON

Infloreste timpuriu, are ciorchini lungi, compacti, cu boabe de marime mijlocie. Bacele sunt de marime mijlocie, de 0,6-0,8g, colorate in rosu intens, lucioase, cu pielita subtire, transparente, aromate si foarte placute la gust. Fructifica constant si abundent. Perioada de coacere este timpurie, sfarsitul lunii iunie si inceputul lunii iulie.

 
vanzare pomi fructiferi ARBUSTI FRUCTIFERI - COACAZ NEGRU ciumbrud

COACAZ NEGRU3 RON

Coacazul negru este un soi cu coacere timpurie. Ciorchinii sunt alungiti, cu bobul mare, rotund, de culoare negru-intens, pulpa tare, usor acrisori, aroma puternica. Tufa are crestere viguroasa, rezistenta la fainare, necesita taieri regulate.

 
vanzare pomi fructiferi ARBUSTI FRUCTIFERI - AGRIS ciumbrud

AGRIS3 RON

Este un arbust inalt de 60 - 150 cm, cu ramurile arcuite, cu boabe ovoidale sau sferice, de culoare verde, galbuie sau rosiatice, cu multe seminte, cu gust dulce-acrisor, se pot recolta de doua ori intr-o perioada relativ scurta de timp, nu este deloc pretentioasa, nu trebuie decat sa o plasati intr-un loc cu soare. Roadele sale nu sunt foarte bogate, insa daca solul este umed si contine var si humus, fructele vor fi mult mai mari.

 
vanzare pomi fructiferi ARBUSTI FRUCTIFERI - ZMEUR ciumbrud

ZMEUR2 RON

Este un arbust tufos, peren, cu lastari taratori, cu tulpini drepte, arcuite spre varf, cu ghimpi drepti, de forma unor ace, adeseori plasati numai pe partea inferioara. Fructul este de culoare rosie, cu miros placut si gust acrisor-aromat.

 
vanzare pomi fructiferi ARBUSTI FRUCTIFERI - MUR ciumbrud

MUR3 RON

Lastarii sunt inalti de 1-3 m, cu tulpina arcuita, deseori taratoare, acoperita de ghimpi drepti sau recurbati, fructele sunt carnoase, compuse, rosii si acrisoare la inceput, negre si dulci cand sunt coapte.

 
vanzare pomi fructiferi ARBUSTI FRUCTIFERI - Afin ciumbrud

AFIN8 RON

Afinul este un arbust cu frunze verzi, lucioase, de forma ovala. Inaltimea sa poate varia in functie de specie, de la 1 pana la 3.5 metri.

 
vanzare pomi fructiferi ARBUSTI FRUCTIFERI - Nuc altoi ciumbrud

NUC ALTOI10 Euro

omul este de dimensiuni medii cu o coroană plat-rotundă. Acest soi de nuc înfloreşte mai devreme şi este protrandric. Staminele înfloresc cu 10-12 zile mai devreme decât pistilurile. Cel mai bun polenizator este soiul de Schinoasa. Fructele sunt mari (14,5 g), forma aproape rotundă, unidimensionale, uşor de strivit. Partea de sus a fructului este aproape rotundă, lipsită de strălucire, de culoare maro. Miezul se delimitează uşor are o culoare albă cu nuanţe de galben.

 
vanzare pomi fructiferi ARBUSTI FRUCTIFERI - Alun altoi ciumbrud

ALUN ALTOI4 Euro

Atat fructele cat si frunzele au efecte terapeutice. Datorită conţinutului ridicat de proteine, fructul este foarte valoros pentru cei care vor să piardă din greutate. Pe langa toate astea mai contine o gramada de minerale (K,Mn,Zn,Mg), care sunt folosite pentru vindecarea diferitelor boli.

 
vanzare pomi fructiferi ARBUSTI FRUCTIFERI - Aronia ciumbrud

Aronia3 RON

 

 
vanzare pomi fructiferi ARBUSTI FRUCTIFERI - Goji ciumbrud

Goji3 RON

 

 
vanzare pomi fructiferi ARBUSTI FRUCTIFERI - Catina ciumbrud

Catina3 RON

 

 
vanzare pomi fructiferi ARBUSTI FRUCTIFERI - Corn ciumbrud

Corn5 RON

 

 
vanzare pomi fructiferi ARBUSTI FRUCTIFERI - Dud negru ciumbrud

Dud negru4 RON

 

 
vanzare pomi fructiferi ARBUSTI FRUCTIFERI - Dud galben ciumbrud

Dud galben4 RON

 

 
vanzare pomi fructiferi ARBUSTI FRUCTIFERI - Migdal ciumbrud

Migdal6 RON

 


Localitate Ciumbrud, strada Vasile Lucaci 100A

Tel. : 0747544996 (Iurie)
       : +373 6888 3310
       : (0757) 644 113
       : (0757) 644 587

Email:

De la 50 de bucati, transportul este gratuit

Copyright © 2008-2011 DynamicART. Toate drepturile rezervate. Dynamicart